A test és a lélek nyugalma

Mi az a Lomi-lomi masszázs?

Röviden: 60 percnyi tökéletes ellazulás, olajos teljes test masszázs, testi-lelki felfrissülés, meditatív állapot, stressz elengedés

Hosszabban: A hawaii lomi lomi a masszázs egyik legősibb formája (kb. 5000 éves). A Polinéz szigetekről származik. A jelentése ennek a masszázsnak a hawaii nyelv szerint, mint a “puha bársony mancsok, elégedett macska.” Sok évszázadon át használták ezt a módszert a gyógyítók. Úgy vélték, hogy a kezeiken keresztül áramlik az isteni áldás. Ez a masszázs alkalmas, tisztításra, erősítésre és gyógyításra. Mindez a hagyományos keleti koncepción alapul a test és a lélek együttes gyógyításával.
A lomi lomi energiája kimozdítva a mindennapok sűrűségéből egy finomabb rezgésre hangol. Egy olyan tartományban mozog, ami támogatja az elméd elhalkulását, idegrendszered megnyugvását. Így, ebben a meditatív állapotban másként látsz rá az éppen aktuális, téged körülvevő dolgokra. Legyen az a sárga csekk, a bevásárló lista, családi probléma vagy a legmélyebb lelki gondjaid… Megváltoznak az érzéseid, letisztulva látod a tényeket, fontossági sorrendeket, így egyszerűbben hozzáférsz a megoldáshoz, s képes leszel bátorsággal dönteni. Nincs más dolgod, csak, hogy átengedd magad magadnak. Gyere és próbáld ki te is! Ha többet is szeretnél megtudni, látogass el Facebook oldalamra.

Jelentkezz be: 06 20 925 6886, és tapasztald meg magad is!